Concurs organizat cu sprijinul:
Tipografia Silkat
Annabella
Sponser Romania
Cabana Diana
Sloop
Portalul DoarSport

Si Tu Poti Ajuta!

Actiune umanitara Cozia Mountain Run 2015

In urma organizarii Cozia Mountain Run 2015 s-au strans in total 11.860 ron (din sponsorizari si taxe de participare 10.000 lei; prin intermediul platformei online Galantom 1.860 ron). Aceste fonduri au fost directionate catre programele medicale “Eradicarea strabismului” (6.060 ron) si “Lupta impotriva cancerului la copii si adolescenti” (5.800 ron), derulate de Asociatia Noi Orizonturi Familia in beneficiul copiilor defavorizati social.

In domeniul oftalmologiei 23 de copii provenind din familii defavorizate social, centre de zi si asistenta maternala din jud. Teleorman, Valcea, Giurgiu si sectorul 5 Bucuresti au beneficiat de consultatii, ochelari de corectie si tratamente aferente, iar 2 copii din jud. Ialomita au beneficiat cu succes de interventii chirurgicale.

In oncopediatrie cu suma stransa au fost ajutati:

Diana Maria S., 9 ani (din Targu Mures), diagnosticata cu osteosarcom-cancer osos femur stang  si Cristi B., 16 ani (din Drobeta-Turnu Severin) diagnosticat cu tumora cerebrala.

.

Actiune umanitara Cozia Mountain Run 2014

.

Fondurile stranse ca urmare a organizarii Cozia Mountain Run 2014 au fost directionate catre un program de eradicare a strabismului in judetul Valcea, program derulat prin intermediul Asociatiei Noi Orizonturi Familia. Totodata, cu ajutorul participantilor si a sponsorilor, am facut posibila participarea la Cozia Junior a unui grup de copiii dintr-un centru social din judetul Valcea.

.

Actiune umanitara Cozia Mountain Run 2013

.

In anul 2013, fondurile stranse la Cozia Mountain Run au fost directionate catre Stefania, mama a patru copii, care in urma unui accident a fost diagnosticta cu traumatism vertebro-medular: Stefania,  de profesie asistent medical, locuieste in Targu Lapus, judetul Maramures, intr-un apartament cu trei camere impreuna cu sotul ei si cei patru copii. In 26 octombrie 2011, in timp ce lucra in mica lor ferma de animale, situata la marginea orasului, Stefania a suferit un accident care i-a schimbat viata. O caruta trasa de cai a trecut peste coloana ei vetebrala. A urmat o lunga perioada de spitalizare, timp in care sotului ei i-a fost desfacut contractul de munca in domeniul constructiilor. Diagnosticul Stefaniei este traumatism vertebro-medular L1 operat cu osteosinteza metalica ( 6 suruburi, 2 bare de titan si un cros-link) in T11 , T12, L2, paraplegie flasca şi siringomielie secundara. Sursele actuale de venit ale familiei nu depasesc  1.000 lei/luna si sunt formate din pensia de handicap a Stefaniei si salariul sotului in calitate de sustinator persoana cu handicap.

HPIM3413a

Si in prezent orice fel de ajutor pentru aceasta familie este binevenit. Pentru donatii in Targu Lapus: 0747.135.439 (Stefania) Echipa de organizare Cozia Mountain Run

.

Actiune umanitara Cozia Mountain Run 2012

.

Fondurile stranse ca urmare a organizarii concursului Cozia Mountain Run 2012 au fost donate unui Asezamant Social pentru copii si mame fara adapost din comuna Slobozia, judetul Giurgiu. Datorita participantilor si sponsorilor, am reusit sa-i aducem pe copiii de la Asezamant la Calimanesti unde au vizitat Manastirile Cozia si Turnu, iar in ziua concursului i-au sustinut pe alergatori si au participat la Cozia Junior:

3

copii-1

Asezamantul adaposteste 30 de copii si 7 mame. Reportaje video despre Asezamantul din Slobozia: 23.04.2013 – Kanal D 22.12.2012 – Realitatea TV Daca doriti sa ajutati copiii de la Asezamant, puteti dona astfel:

Prin banca

ASOCIATIA LETCA NOUA-ASEZAMANTUL SOCIAL SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL Adresa: Str. Episcopiei nr 13, Localitatea Giurgiu, Judetul Giurgiu Cod fiscal:  19259465 Cont bancar:BRD, sucursala GIURGIU CONT RON: RO 73  BRDE 190 SV 135 8231 1900 Referinta: donatie

Organizator:

Competitie inclusa in:

Parteneri:

Ro Club Maraton
Succes Grup
primaria calimanesti
ASTO
Asociatia Succes in educatie si Sport
free bike team

Parteneri media:

Alerg
Adrenallina
Succes Press & PR