Concurs organizat cu sprijinul:
Tipografia Silkat
Annabella
Sponser Romania
Cabana Diana
Sloop
Portalul DoarSport
iul 3, 2017

Poze si Impresii 2017

POZE

Cozia Mountain Run (Radu Cristi) – album 1

Radu Cristi – album 1 , album 2album 3, album 4

Andrei Gheorghiu – album 

Fotonebunia – album

Cozia MTB – album (la Pausa si Turnu)

Nikos Dumitru – album

VIDEO

Mircea Radu:

Impresii ale participantilor CMR 2017:

*****

Am câștigat această cursă dură (Traseul Cozia), pe o căldură infernală cu ajutorul experienței și autocunoașterii dobândite în anii de alergare pe munte. (Silviu Balan)

*****

A fost cumplit sa alergi in cea mai calduroasa zi din ultimii 60 ani. (…) In ciuda conditiilor grele, a caldurii excesive, aerului irespirabil, am reusit sa fac fata cu brio si acestei provocari. (Constantin Trusca; text integral www.arenavalceana.ro)

*****

Traseul Cozia = Infernala (Rodica Priscu)

*****

Super competitie, organizare si nu in ultimul rand pepenele rosu :))) (Sergiu Muraru)

*****

Dupa cursa am mancat o groaza de felii de pepene, plus paste, n-am mai avut nevoie de mancare pe ziua aia (…) A doua zi am plecat devreme, eram invitati la o masa organizata de preotii de la manastirea Turnu, dar n-am mai putut ramane si la masa, am trecut putin pe la Liturghie, apoi am plecat spre Bucuresti. Per total o cursa frumoasa, aproape de Bucuresti. (David Iancu; text integral http://student-la-poli.blogspot.ro)

*****

A fost o cursa foarte frumoasa, un traseu bine marcat, provocator, deloc plictisitor. Mi-a placut ca nu a fost mult drum forestier ci poteca de munte umbrita.

A fost excelent, tinand cont de canicula, ca marea parte a traseului a fost in umbra.

Mi-a placut mult! Voluntarii din posturi au fost de asemenea foarte faini!

Singurele schimbari pe care le-as recomanda:

– mai multi fotografi pe traseu (eu nu m-am regasit decat in pozele de la start si finish)

– ceva apa, fructe la final ar fi bine sa fie pentru toti participantii. Am vazut in poze ca a fost si masa, noi nu am prins, dar nici nu am fi putut

manca.

Pe de alta parte daca timpul limita e de 8 ore ar fi bine ca si punctul de hidratare de final sa ramana pana la final. Ar fi prins bine un pic de apa rece si ceva mere sau lamai la sfarsitul cursei.

Felicitari inca o data si multumim pentru incurajarile de pe traseu. (Katerine T.)

*****

Totul a fost excelent, singurul meu regret este că nu am participat la prima ediție. Sper să ne vedem la anu! (Dorin Wainberg)

*****

  1. Am vazut cativa alergatori care au alergat fara sa aiba bidon/sticla de apa. Cred ca se impunea verificarea kitului obligatoriu pe traseu.
  1. Eu am primit tricoul cu marimea cu care m-am inscris, dar cativa prieteni de-ai mei au primit tricouri cu numere mai mari sau mult mai mari. Ar fi trebuit ca la predarea kiturilor sa se respecte riguros marimea tricoului cu care s-a inscris fiecare alergator. De asemenea ar fi trebuit ca toti alergatorii care s-au inscris inainte de cursa (vineri seara si sambata dimineata) sa primeasca tricouri abia dupace toti ceilalti alergatori intrau in posesia tricourilor.
  1. Ar trebui avut in vedere ca pe viitor festivitatea de premiere sa aibe loc ceva mai devreme. Nu cred ca trebuie asteptat sa se termine timpul limita de 8 ore de la start. Din pacate eu n-am putut ramane la festivitate si sincer imi pare rau! In aceeasi situatie cu mine au fost multi altii, care au fost nevoiti sa plece mai devreme.
  1. Am constatat ca, din pacate, inca mai sunt printre noi persoane care arunca gunoaie/resturi pe traseul de alergare. Din pacate, sunt chiar printre cei din partea din fata a clasamentului si asta nu este ceva onorant pentru ei.

Pentru mine a fost prima editie la care am participat, deoarece in aceasta perioada eram tot timpul plecat, dar pot sa spun ca am ramas cu o impresie pozitiva despre concurs. Bravo pentru organizare! (Costica A.)

*****

Elizabeth Andrew spunea “Volunteers do not necessarily have the time; they have the heart.” Si da, acum, la finalul acestei noi experiente, simt ca a meritat mai mult ca niciodata sa fiu obosita si arsa de soare, deoarece tot ce conteaza este ca am fost de ajutor, iar pentru mine asta e una din multele definitii ale FERICIRII. (Piper Alexandra Maria, voluntar Asociatia Studenti pentru Viata)

*****

Voluntarii nu sunt plătiţi nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt de nepreţuit. (Ana Maria Ban, voluntar Asociatia Studenti pentru Viata)

*****

Asteptam impresiile voastre si fotografii (link) la adresa de email tudor.butu@coziamountainrun.ro

404

Organizator:

Competitie inclusa in:

Parteneri:

Ro Club Maraton
Succes Grup
primaria calimanesti
ASTO
Asociatia Succes in educatie si Sport
free bike team

Parteneri media:

Alerg
Adrenallina
Succes Press & PR