Concurs organizat cu sprijinul:
Tipografia Silkat
NH Hotels
Annabella
Sponser Romania
Cabana Diana
Sloop
mai 7, 2015

Implica-te si tu: Fii voluntar la organizare!

Vino si tu sa fii o parte din echipa care pune in scena un eveniment de alergare montanta spectaculos si plin de semnificatie spirituala care strabate impletiri de paduri de mesteacan, gorun si fag precum si bogatia cararilor care poarta pasii participantilor printre flori unice intalnite numai aici, cum este Trandafirul de Cozia.

Esti un iubitor al naturii, al peisajelor care iti taie respiratia, al aerului curat si proaspat?

Simti nevoia unei iesiri din rutina zilnica pentru a-ti redobandi optimismul si pofta de viata?

Atunci te invitam sa vii alaturi de noi, unde vei avea parte nu doar de o noua experienta ci si de o aventura de autocunoastere si armonizare prin reimprospatarea legaturii personale cu natura, prin redescoperirea abilitatilor intuitive si prin intarirea increderii in sine.

Voluntariatul in cadrul evenimentului Cozia Mountin Run este cu adevarat o reteta antistres ideala! In functie de preferintele tale te poti implica in una din urmatoarele departamente prin alegerea zonei si a activitatii pe care doresti sa o desfasori. Singurele criterii de selectie sunt entuziasmul si seriozitatea alaturi de pretuirea naturii si a prieteniei. Pentru a putea oferi cele mai bune momente alergatorilor cat si spectatorilor, spiritul echipei de organizare se bazeaza pe trei piloni:

  1. Dedicatie si Implicare: constientizarea ca toti suntem implicati intr-un scop comun.
  2. Comunicare Eficienta: stabilirea prioritatilor si transmiterea feedback-urilor esentiale.
  3. Colaborarea Membrilor Echipei:  cunoasterea rolurilor si responsabilitatilor fiecaruia (a “fisei postului”) si gestionarea situatiilor conform acestor responsabilitati.

Rolurile si responsabilitatiile membrilor echipei sunt egale in importanta lor pentru desfasurarea evenimentului si fiecare membru este rugat sa accepte modificari privind rolul sau in functie de necestitatiile care apar si in functie de locul care necesita interventia respectiva. Alege activitatea pe care ai vrea sa o desfasori:

  1. Marcare-Curatare Traseu (joi, 2 iulie – duminica, 5 iulie)
  2. Inregistrare/Predare Kit-uri (vineri dupa-amiaza, 3 iulie si sambata dimineata, 4 iulie )
  3. Start/Sosire (sustinerea participantiilor la start si sosire cu incurajari, voie buna si aplauze, inmanarea medalilor; sambata, 4 iulie)
  4. Puncte de Hidratare/Alimentare si Control (pe traseu, sambata 4 iulie)
  5. Inchizatori de Traseu
  6. Foto (Fotografi zona de start/sosire + Fotografi Mobili pe traseu. Pasionatii de fotografie sunt asteptati in cadrul evenimentului unde isi pot alege coltul de natura pe care doresc sa-l surpinda deplasandu-se pe traseul participantilor)

Beneficiile tale sunt nenumarate, de la petrecerea unui sfarsit de saptamana in natura pana la legarea unor noi prietenii si impartasirea pasiunilor cu cei asemanatori tie. Voluntariatul te conecteaza la lume!

Oricare este motivatia ta, implicarea ta e valoroasa !

Daca doresti sa te alaturi echipei de organizare, te rugam sa trimiti un email, cu subiectul VOLUNTAR, la adresa tudor.butu@coziamountainrun.ro

Toti voluntarii vor primi o Diploma pentru activitatea de voluntariat.

PC stanisoara 2

404

Organizator:

Competitie inclusa in:

Parteneri:

Ro Club Maraton
Succes Grup
primaria calimanesti
ASTO
Asociatia Succes in educatie si Sport
free bike team

Parteneri media:

Alerg
Adrenallina
Succes Press & PR