Concurs organizat cu sprijinul:
Tipografia Silkat
Annabella
Sponser Romania
Cabana Diana
Sloop
Portalul DoarSport
Dec 9, 2018

Natura pentru toti

Dragi prieteni,

Am hotarat sa nu mai amanam un plan foarte vechi, acela de a ajuta copii si tineri cu dizabilitati motorii sa iasa in natura, sa se bucure de o plimbare pe munte sau prin padure. Este un mod de a aduce multumiri lui Dumnezeu pentru sanatate, doi ochi, doua picioare etc., lucruri pe care fiecare dintre noi nu le apreciem decat atunci cand ne lipsesc.

Astfel, ne-am propus sa sustinem initiativa Asociatiei Acces Natura de a achizitiona pana la data de 6 iulie 2019 (data editiei a 8-a Cozia Mountain Run) un scaun cu roti speciale pentru deplasare pe teren accidentat. Cu ajutorul acestui scaun, Stefania, mama a patru copii, va parcurge alaturi de voi Traseul Stanisoara. Cei care ati participat la editiile anterioare Cozia Mountain Run ati vazut-o deja pe Stefania ajutand in calitate de voluntar in zona de start/sosire.

De profesie asistent medical, Stefania locuieste in Targu Lapus, judetul Maramures. In 26 octombrie 2011, in timp ce lucra in mica lor ferma de animale, situata la marginea orasului, Stefania a suferit un accident care i-a schimbat viata. O caruta trasa de cai a trecut peste coloana ei vetebrala. A urmat o lunga perioada de spitalizare, timp in care sotului ei i-a fost desfacut contractul de munca in domeniul constructiilor. Diagnosticul Stefaniei este traumatism vertebro-medular L1 operat cu osteosinteza metalica ( 6 suruburi, 2 bare de titan si un cros-link) in T11 , T12, L2, paraplegie flasca şi siringomielie secundara.

Contribuie si tu la stangerea fondurilor necesare achizitionarii unui scaun cu rotile de tip Joelette – Classic One Wheel (3.290 eur / bucata), astfel incat Stefania se bucure impreuna cu noi de natura!

Cont bancar pentru donatii:

ASOCIATIA ACCES NATURA

Reg. Spec. al Asociatiilor si Fundatiilor nr. 62 / 14.09.2018

Cod fiscal: 39942348

Cont: RO27INGB0000999908449416

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

Dupa participarea la Cozia Mountain Run, voluntarii din Asociatia Acces Natura vor efectua numeroase excursii in natura pentru copii si tineri cu dizabilitati motorii.

Cu multumiri,

Echipa Cozia Mountain Run

404

Organizator:

Competitie inclusa in:

Parteneri:

Ro Club Maraton
Succes Grup
primaria calimanesti
ASTO
Asociatia Succes in educatie si Sport
free bike team

Parteneri media:

Alerg
Adrenallina
Succes Press & PR